Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till sina känslor




Att göra ett åtagande gentemot sig själv

innebär att lyssna till sina känslor

i varje ögonblick

och

välja det som är rätt i varje stund


Det är din själ,

ditt innersta jag,

som bär den djupare sanningen




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 519 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-16 08:49



Bookmark and Share


  issac.a.m
Det är din själ,
ditt innersta jag,
som bär den djupare sanningen

härlig..härlig..
läser o njuter.........suckar. Så underbart
2009-05-23

  Carola Zettergren
Mycket kloka ord!!!
2008-08-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
svaret man
själv bär!
2008-08-16

  Angeldust
mmm alldeles riktigt, ska försöka lägga det på minnet kramar Tinny
2008-08-16

  Night Soul Woman
Kloka ord:)
*applåder*
2008-08-16

  Quasimodo
Så sant och klokt här !!
2008-08-16

  anits VIP
Kloka sanna ord
du skriver här
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic