Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrämd av mig själv

 

grumlig blick

blev plötsligt klar

ensamhetskänslan försvann

i insiktsfullhetens nakna sanning

 

skrämdes av

min naiva godtrogenhet

har gått så många steg

omtänksamt snäll

  

sista fästningen föll

med ett brak

och det tog en

hel evighet

 

insikten har gjort

mitt vägval

och jag ser mig

inte om

 

när jag går

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-16 11:49



Bookmark and Share


  Regular
Eloge!
2008-08-17

  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten ska vaka över dig"
Bokmärker!
2008-08-16

  Ilona _L
Så härligt insiktsfullt!!!
Bravo!
2008-08-16

  Lejonhjärtas poesi
Även om det är skrämmande att upptäcka sig själv och lära av egna misstag eller rättare sagt lämna det gamla bakom sig och se mot det som komma skall med insiktsfull framåtanda.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP