Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motgift

 

rak ärlighet är

manipulationsmotgift

så säg som det är




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-16 11:56



Bookmark and Share


  Kalle.O
Du är klok och sann!!
2008-08-18

  Michaela Dutius
Ett vist råd....i poetisk form..tack!!
2008-08-17

    ej medlem längre
Eller också är just rak ärlighet
ett sätt att manipulera.
2008-08-16

  Bibbi VIP
...eller spring ifrån de manipulerande!
2008-08-16

  Mats Henricson
ABsolutely !!!!!!!!!!!!!
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP