Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Skärpta sinnen

 

med skärpta sinnen

ökar medvetenheten

och insikt skapas




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-16 14:21



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vackert
2008-08-17

  Michaela Dutius
ja så sant Ulla- med skärpta sinnen ser vi så mycket mera- hör vad som verkligen sägs....
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP