Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom



och

ge mig

tillbaka glädje


Kom


Jag vill kyssa

dina vackra ögon


Jag vill kyssa

dina vackra händer


Jag vill kyssa

din vackra själ


Kom




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-16 15:13



Bookmark and Share


  Smurfan
Så kärleksfullt, glädjerikt... :)
Applåd!
2008-08-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är, den,
som drog, den
glädjen tog och
längtan, den växer
i en, som en skog...
2008-08-16

  Carola Zettergren
Vackert!!!!
2008-08-16

  mare VIP
..en längtans kärlek så ljuv......
2008-08-16

  Elaine.S VIP
Vackert sinnligt och berörande
2008-08-16

  anits VIP
Vackert kärlejsfullt
2008-08-16

  Lejonhjärtas poesi
Vacker och kärleksfull inbjudan och den som besvarar i ömsesidig kärlek har hamnat helt rätt!
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP