Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen II




Minnen på lycka

är aldrig lycka


Minnen på smärta

är fortfarande smärta




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 612 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-16 18:02



Bookmark and Share


  Havsbris
jag kunde inte
säga bättre, bara
känna... även om
man kan tänka
på att inte allt är
så svart-vitt ;o)

paradoxer, livets
kontraster av samma
känsla, den enda som
ger liv med kan ta det,
kärleken!

bravo!
2008-08-17

  Smurfan
Superb! :)
2008-08-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt så det
är, Du har så
rätt, på alla sätt!
**************
2008-08-16

  Berra Bäver
Detta är dagens rätt. Klockren.
2008-08-16

  anits VIP
Jag förstår hur det kan kännas
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic