Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas trädgård


Till mitt hjärtas heliga trädgård
pyntad med kärlekens rosor
förlåtelsens vattenfall
toleransens träd


finns många stigar
men bara en grind
och ett lås


öppnas med


Respektens nyckel




Fri vers av Nic
Läst 603 gånger
Publicerad 2005-07-20 20:22



Bookmark and Share


  Peppe11
Mmmm. Denna är inte bara vacker och sann. Den är för mig så självklar.
Kom och njut av allt det vackra din trädgård innehåller, men kom till dig med respekt, och upplev allt det vackra än mer..
Så fint, verkligen så fint.
Kram P
2008-04-06

    Jolli
Mycket vackert skrivet!
2005-07-21

  madinsane
du har min.. respekt, alltså!
2005-07-21

  BaraEnFlicka
fin dikt till kärlekens hyllnuing!
2005-07-21

  Bodil Sandberg
Sååå vackert -
2005-07-20

  Rachel Roth
..respektens nyckel....så är det nog...fint skrivet!
2005-07-20

    judas ifrån hemavan
bakom lås och bom; ett paradis...

ömsint om ett harmoniskt inre, fina, nästan medeltida allegorier...
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic