Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopi

Dina ögon brinner och
krossar asfalten där jag går
mina rörelser blir stela och
jag förmår inte mina lungor
att andas

Dimman lägger sig över oss
och våra såriga händer
du vet att jag vet
att klockan tickar på
det är dags för mig att gå

Vi börjar bli början till
något som inte fått nåt slut
Eller så är vi slutet till något
som inte fått nån början
Men det spelar inge roll nu

För hur jag än vrider
och vänder på det
så förblir det bara min
u t o p i




Fri vers av Evelina
Läst 593 gånger
Publicerad 2005-07-20 20:34



Bookmark and Share


  Almaz
Oj oj oj.. Vilken rysligt snyggt skriven dikt!
*Måste hämta andan* Du riktigt griper tag i mig med dina gastkramande ord.. Och visst känner jag igen mig i det du beskriver..
Speciellt näst sista stycket är så mitt i prick!
Du har fångat dessa motstridiga känslor otroligt bra! *applåderar* :)))
2005-07-25

    Hades Is Rising
Snyggt!
2005-07-21

  Niklas Lindström
näst sista versen är så jäkla bra, underbart.
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...