och jag vet att jag borde säga det.
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag vet att jag borde säga det.



Faller

 

 

(jag kommer

alltid

älska

att älska dig)




Fri vers av isidore
Läst 558 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-17 02:05



Bookmark and Share


  jonas a
sex ord placerade på precis rätt sätt.
låter lätt, men ack
icke
bra gjort
2008-08-17

    Glittra G
Åh så vackert.
2008-08-17

  maia
som de - sa less is more. Skönt morgon-statement.
2008-08-17

  isidore
OK
2008-08-17

  André Esbjörnson
*klappar på huvudet*
såja
gör nu inte åtlöje av oss båda
över en kommentar
som var intet illa menat
2008-08-17

  isidore
lägg ner idiot.
2008-08-17

  André Esbjörnson
vilken comeback
2008-08-17

  isidore
ja, det är verkligen förskräckligt, lika förskräckligt som din kommentar ungefär.
2008-08-17

  André Esbjörnson
ve den dåre
som förälskas
i kärlek
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore