Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig ha det som krävs

Jag vill inte ha mil emellan oss
Jag klarar inte av tanken
Att du kommer vara där
I armarna av någon annan
Det får hela min kropp att göra ont

Jag har inte det som krävs
För att fånga ditt hjärta
För att vara den du vaknar med
Varje morgon

Jag är allt för långt ifrån perfekt
Medans du är för nära
Jag lever mitt liv i smärtor
Smärtor som du har tagit dig igenom

Så när det handlar om ditt hjärta
Kommer jag aldrig ha det som krävs




Fri vers av Östergaard
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Östergaard