Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma predikament som IX


Tänkespråk VII

Den som går med käpp
kommer ofta fortare fram
än hon med högklackat




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-17 13:17

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Melona
haha


underbar!
2008-08-17

    ej medlem längre
Haren och sköldpaddan i ny tappning ...
2008-08-17

  Quasimodo
Mitt i prick för det !!!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP