Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal kär text som jag skrev för några år sedan
har nu fått lite toner och sång till. en första version
finns att lyssna på nedan

http://www.myspace.com/gstspel
text: daniel lyrstedt
musik/sång: anna carlsson



Så jag slipar naglar - gästspel

 

till några tunna sköra rader
inga bundna starka ord
bara tacksamhetsrepliker
och jag som trodde du förstod
att alla saker som vi sade
var clichér av galej
men att säga såna saker
har nog aldrig vart min grej

så jag slipar naglar, din ryggtavla röd
skriker tårar, skratt och ond bråd död
för du bara står och jag bara är
och nånstans mitt i mellan
ekar orden vi förklär

till det som aldrig varit
det som måste få ett slut
börjar staka mig på mening
det är dags att tala ut
att bokstaverar vad vi känner
det som värker inom mig
jag är ledsen om jag sårar
men jag älskar inte dig




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-17 13:45



Bookmark and Share


  Fröken Röd
Ja men ja! Vad roligt. Det låter riktigt bra!
2008-08-18

  ßluie VIP
Bra musik, text och sång!
Jag brukar bita av mina och sedan rispa lite
på huden, blir lite vassare då! :)
2008-08-17

  Erik L
Bra text med skön rytm och coola rim. Ska lyssna på låten vid tillfälle!
2008-08-17

  Jaqualx
Jo detta är musik redan i texten och den rytm jag upplever när jag läser.
Skarpa ord och jävligt sant trovärdigt. Svår konst att inte jollra till. Uppskattas mkt!
2008-08-17

  Rakel Lorner
Hälsa Anna att det var jävligt bra gjort! Gillar hennes röst. Och texten är också bra, såklart...
2008-08-17

  himlens hemlighet VIP
nere vid nagelbanden nu :)
bra jöh!
2008-08-17

  Cris
Nu kan jag lyssna. Bra!! Daniel.. jättebra.
2008-08-17

  Cris
nä kom inte in på den länken.. Ogiltigt vän-id.. anv har tagit bort kontot eller avslutat medlemskap. :-(
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP