Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkespråk XII

För den som redan vållat katastrof
blir det svårt att göra saken värre.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 13:55

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Haha, just det. Då kan man ta det lugnt med såna människor.
2008-12-24

  Rachel Roth
får fundera över saken..men det ligger nog något i det:)
2008-08-18

  vera gade VIP
"The optimist proclaims that we live in the best of all possible worlds, and the pessimist fears this is true." - James Branch Cabell
Denhär sände Svenna Jensen mig en gång i förekommande anledning;-)
2008-08-17

    ej medlem längre
En pessimist skulle kanske se saken annorlunda ...
2008-08-17

  Cadena
Verklig livsvisdom. Kan ge många lättnad.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP