Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Relativt sett är vi individer

 

trygghet behövs

mer ibland

närhet kan man inte få

för att man vill

 

ärlighet fås ej på beställning

men kan alltid ges

sägs vara lika relativ

som "sanning"

 

vänskap

en nåd

att stilla bedja om

ömsesidighet

 

tillit kan brista av

nästan ingenting och då svänger

den onda fén sitt spö

askungens glassko blir en känga

 

lika relativt

som allting är för att vi

är individer

lika skört är det för att

 

.......vi är individer

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-17 14:56



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vad kan man säga.., enastående!
2008-08-18

  * Ammi *
den här gillar jag verkligen! rakt igenom ... skört är det minsann!
kram
2008-08-17

  Angeldust
*ler* bra förmedlat tack å kram Tinny
2008-08-17

    JennnyJ
den var bra, vacker och stark på något sätt.
jag avundas folk som har talangen att skriva dikter :)
men skriv på (gillade förresten bilden!)
/JvJ
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP