Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försvinner en står det tusen drömprinsar på tur,
eller åtminstone några stycken tror jag......



Drömprinsar


Mina drömmars slott
byggt på stranden
förvandlade
genom min drömska blick
sand till guld
snäckor till skimrande marmor
solen till gnistrande kristall


Runt slottet
grävde jag en vallgrav
med önskevatten
över vilket
enbart kunde ta sig
mina drömmars prins


Han kom till mig
surfande på en våg
demolerade mitt slott
sprängde mina vallar
lämnade kvar


några vackra snäckor
som la grunden till
drömmen om en
ny vacker prins




Fri vers av Nic
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-07-22 15:51



Bookmark and Share


  stella
Åh, va bra han lämnade en dröm om en ny...Himlastormande bra!
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic