Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mina ögon

Jag ser din gnista, värme och dina förmågor där du ser dina tillkortakommanden och rädslor.

Jag ser din manlighet och skönhet där du inte ser något alls.

Jag älskar dig och hur din närvaro berikar mitt liv på alla tänkbara sätt och du förstår inte hur det är möjligt.

Jag ser en framtid med dig och du påminner mig om farorna som kan uppstå.

Om du fick se dig själv genom mina ögon skulle dina tvivel försvinna och du skulle se all kärlek du utstrålar och hur magisk du faktisk är.




Fri vers av Modesty73
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-17 18:45



Bookmark and Share


  Diffusiaria
fin
2010-03-10

  Kalle.O
Håller med Jenny, underbar kärleksförklaring som lämnar avtryck!
2008-08-18

  genni VIP
Underbart skrivet och jag fick nästan en tår i ögat, kram
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Modesty73
Modesty73