Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska stanna där för alltid






Tiden och avståndet

kunde ta

allt från mig


till och med

mitt liv


men

aldrig Dig

från mitt hjärta


Du ska stanna

där

för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 540 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-17 18:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Den jag älskar..älskar jag!!!!
2008-08-18

  Johan Bergstjärna VIP
Ja, kärleken är evig.
Fint.
2008-08-18

    ej medlem längre
Kärlek som aldrig "rostar" ... som göms i hjärtat för evigt... Det är en gåva att ha fått uppleva detta
2008-08-17

  Quasimodo
Sorgligt och med vemod för det som inte blev.
2008-08-17

  anits VIP
Känner vemod när jag läser
ändå kÄnner jag din kärlekslängtan
2008-08-17

  papessa
så stark är kärleken
2008-08-17

  * Ammi *
ja..
underbara rader!
2008-08-17

  Lejonhjärtas poesi
Vackert om det eviga hjärterummet och sådana rum är väl värda att vårda ömt!
2008-08-17

  Havsbris
Vad ska säga man till
detta!?

Älskar man, så älskar man,
ingen mer kan ta den plats...

så är det!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic