Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan




Min längtan
efter det aldrig upplevda
gemenskapen med någon


Att bli accepterad
att tillåtas vara mig själv
du vågar vara dig själv


Att ge min ömhet
att få din ömhet
värmande kramar


Att ge mina tankar
att få dina tankar
att förstå varandra


Att dela utan krav
där friheten
binder oss samman







Fri vers av Nic
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-07-20 23:15



Bookmark and Share


    Mejja
Ja precis så underbart kan det vara!!!
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic