Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan mig och verkligheten

Vill ju inget hellre
än att vara mer än det här

Har stängt in mig för länge nu

Regnet vinner
över min styrka

Illamåendet är en bestående känsla
ändå röker jag en till cigarett

Då ser jag i alla fall ett liv

något som rör sig
förökar sig

rök som slingrar sig
långsamt och tungt

genom regnet
som tar upp all yta

mellan
mig
och verkligheten




Fri vers av MinnaSofia
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia