Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parasitsteklar

 

instinkten

ger dem rätt att

lägga sina ägg

helt diskret

så att inte det märks

bedövas offret

insprutade ägg

som inte anas

 

lever sedan

gott på

kroppen

de har lagts i

mycket näring

 

vem som

överlever har

ni redan

räknat ut

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-17 23:58



Bookmark and Share


  Kalle.O
Du är suverän med ord och "liknelser"
Bra!
2008-08-18

  Regular
Mycket bra beskrivet! (var bara inne en jättekort stund och läste looovar *ler*)
2008-08-18

  Lejonhjärtas poesi
Parasiter finns i alla samhällen somliga går på instinkt andra är mer beräknande som vi människor kan vara, resultatet blir det samma på andras bekostnad.
2008-08-18

  NågonAnnans
Jag tror att det är fästingen du skriver om??
2008-08-18

  NågonAnnans
BRA! Ulla!JAG Skrev nyss om en annan slags paraiter som jag HATAR!!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP