Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är en synd att jag älskar Dig





Jag

har lämnat Dig

för att

jag älskar Dig


och


Jag hoppas att

Du

ska ha

bättre och lättare

utan mig



Förlåt mig

om

jag har sårat

eller

skadat Dig


för


Jag menade inte det

och

jag har älskat bara Dig,

Glöm aldrig det


och


Glöm aldrig mina ord:

Ta hand om Dig!



men



Om det är en synd

att

jag älskar Dig



Ska jag be

kära Gud

att

aldrig förlåta mig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 608 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-08-18 01:39



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
träffar i mag-gropen...
Starkt som chili, bränner
den igenkännande...
applåder...
kb
2008-08-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vackert
2008-08-18

  friheten
Väldig starkt
2008-08-18

  anits VIP
Vacker poesi,känner smärtan
när jag läser
2008-08-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Smärtar under ögonen...Hälsar vännen Fredrik
2008-08-18

  Mygg
Vackert om ett sorgligt farväl!
2008-08-18

    ej medlem längre
Komplexiteten i att älska på djupet väl återgiven.
Men rent skriftspråkmässigt skulle jag vilja vända två ord på slutet;

"Om det är en synd
att
jag älskar Dig

SKA JAG be
kära Gud
att
aldrig förlåta mig"

Annars kanonfin!
2008-08-18

  devilsangel
Den man verkligen älskar gör man allt för..även lämnar om man måste, det är sann kärlek det..denna gör så ont att läsa för man inser att kärlek är inte alltid enkel...vackert skrivet!
2008-08-18

  Jack_iX
Sorgsna ord som smärtar in i själen.
Men ändå så stillsamt vackra !
2008-08-18

  Elaine.S VIP
Här får du fram på ett bra sätt att även om kärleken lämnas så lever den kvar djupt inom och vill alltid den andra väl....det är kärlek även om den lider...
2008-08-18

  Havsbris
JASÅ,

MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA
vet inte om jag ska gratulera,
du tog mig borta från min plats....

hahahahhah
grattis vännen och skål
kram
2008-08-18

  Johan Bergstjärna VIP
Hur skulle det kunna vara en synd??
Fint!!
2008-08-18

  Havsbris
Det är aldrig synd
när man älskar, vännen!

Och man gör allt för den
man älskar, annars för
vem då, ska man!?

Lättnad ska du känna
inom dig, sä allt en dag
ska lysa igen och dörrar
ska öppnas igen ;o)

Du är aldrig ensam i din
kamp!
kram!
2008-08-18

  André Esbjörnson
vacker avrundning
på ett vackert stycke
(poesi)
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic