Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Som vågen möter stranden

 

som vågen

möter stranden

kommer minnena

av dig min älskade

 

rullar in

över stenar som

minns miljoner

triljoners år

 

från de stora

djupens hav

där inga

stenar finns

 

rullar vågorna

in och sköljer

strandens stenars

alla minnen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-18 08:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tankarna kan
som tur är flyga
vart det vill,
få en att tänka
på, om och till...
Vackert beskrivet!
2008-08-18

  Michaela Dutius
Vilken underbar bild du målar med dina ord....tanken svindlar
2008-08-18

  Regular
Härlig bild som lägger ännu mer "krydda" till orden
2008-08-18

  Ilona _L
Uj, så vackert skrivet!
2008-08-18

  Mats Henricson
Ursäkta "sidospåret", Din Dikt är Mycket fiiiin !!!
2008-08-18

  Mats Henricson
Visst är det egendomligt, man passerar ett hus i ett samhälle där man ALDRIG varit förr, t ex, PLÖTSLIGT flimrar det förbi "fragment av minnesbilder" ur ens inre ! Har varit där !? Men ÄNDÅ inte !? Har upplevt detta......
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP