Väck inte den björn som sover  Peppar peppar ta i trä
Framkalla inte trollen 
Ta det säkra för det osäkra
Tvi tvi  Lek inte med elden 
De" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väck inte den björn som sover  Peppar peppar ta i trä
Framkalla inte trollen 
Ta det säkra för det osäkra
Tvi tvi  Lek inte med elden 
De



Vågar jag

 

här är så lugnt

så stilla

och jag

njuter av alla

fina texter

varma sanna kommentarer

som poeter.se

var en gång

men

jag

har inget

sagt och ni

har inget hört

kom ihåg det nu

alla

fina

vänner




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 08:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Undrar som Kalle?
2008-08-18

  Kalle.O
Förstod den inte riktigt men blir onekligen nyfiken!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP