Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är INTE ironisk....


Något är mer än inget

 

hånfulla ord

slag över ansiktet

jodå

de tog där de skulle

så vet du det

du som

slog

 

men du kanske

inte hade

räknat

med

att jag skulle

tacka dig

för smällarna

 

TACK för att du slog till

du härdar mig

du ger något

vilket är mer än

inget

och nu

vet jag

dessutom att

jag har något att

förlora

 

det kanske

inte du

har

.
.
.
.
.

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-18 08:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En oerhörd insikt, få förunnad.
Applåd och bokmärke.
2008-08-18

  Ilona _L
Den satt förhoppningsvis fint!
2008-08-18

  Hannadraken
ja, man kan se att du låtit dig manglas den här månaden Ulla. Och du tackar för härdningen. Men är härdning alltid god? Jag trodde så förr, men nu tänker jag att hård är det sista jag vill vara.

gott ändå att se att du hämtar dig och att du skriver: och nu vet jag
dessutom att jag har något att förlora

det är en vacker insikt
2008-08-18

  * Ammi *
Av skadan blir man vis, brukar man ju säga!
bra skrivet
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP