Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten



Mångfald blir

val

Där konsten blir

paradox

Lodar djupet med

orden

Tänk om

sfärens botten nås med

ytlighet




Fri vers av berxper
Läst 813 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-08-18 11:22



Bookmark and Share


  beam72
Din dikt innehåller tankar jag har
Intresserad tar jag det till mig
2009-06-18

  bögpoesi
det smakar sött av orden
Tänk att balans befinner sig i all kunskap
TACK!
2008-10-16

  Ann-christin
Fint skrivet
2008-09-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja, tänk om det är så. Och det är det ju. För den som inte vet vad botten är, vet inte heller något om yta, och tvärtom....tror jag
2008-09-12

  Havsbris
hmmmm

finns ingen bra
definition eller
beskrivning av
konsten, som inte
finns till kärleken
eller mycket mer
annat,
men jag vet att
det jag läser nu
är ren konst!!!
Varför? Jag känner
med själen, jag
läser med hjärtat!!!

Kan någon förklara
det med? Näää det
andliga är magisk
mystisk, för det ren,
för det konst!!!

jag bestämmer vad
är konst, som du gör,
alla vi är lika unika
och det är en konstnärlig
mysteri som kan inte
röras vid... ;o)

Slutet är bara så djupt
och meningsfull att jag
kan bara säga WOW!

läs- och tänkvärd!!
2008-09-11

    Glittra G
gillar denna ... ditt språk är underbart.
2008-09-11

  Lejonhjärtas poesi
Ja tänk om, vilket som är det himla bra skrivet och den som lever får minsann se om vi har förmåga och vilja.
2008-08-23

    Erika H
Tänk om... och vad finns det i botten?

Den här är mer och mer och växer vid varje läsning.

Snyggt!
2008-08-18

  * Ammi *
Applåder!
2008-08-18

  Mygg
Så där ja! Här ska den vara. Underbart!!!
2008-08-18

  Mygg
Ja, vem bedömer vad som är konst, vad som är äkta smärta, glädje, tårar...Vad som berör Mig! Jag berömmer det här i alla fall!!!!!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper