Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Om jag hade styrkan
Om jag hade vågat.
Dräpa kniven och slippa smärtan.
Min börda i mörkret.

Om jag hade vågat.
Hade jag varit död nu.
Vilket misstag det hade varit.
















Då hade jag aldrig fått veta, vad riktig smärta är.
Men, tack. För att du visat mig det...




Fri vers av dreamsinpink
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamsinpink
dreamsinpink