Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att jag ska som ljudet av vågor alltid komma tillbaka i ditt minne





Jag vet

att jag ska
som solen
efter regnet
alltid komma tillbaka
i ditt minne


Jag vet

att jag ska
som skrattet
efter sorgen
alltid komma tillbaka
i ditt minne


Jag vet

att jag ska
alltid komma tillbaka
i ditt minne

Jag vet ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 491 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-18 18:38



Bookmark and Share


    Mr.painter
kanooooooooooooon
2008-08-19

  Havsbris
Håller med vindspel
fullständigt ;o)

Vilken energi säger
jag, positivitet och
så klart, minne finns
och när man är eller
var en del av andras
liv,
det ska aldrig raderas,
det finns i en, ristad, en
sida av våras liv bok!!

Bravo!!
2008-08-18

  papessa
säkert blir det så.....
2008-08-18

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Håller med "Vindspel"..
Passar mycket bra som sång...
applåd...
karlbo
2008-08-18

    ej medlem längre
ja vad som än händer lever de som varit oss nära kvar i minnet.. ibland nästa otroligt levande.. och i många många år. Och vi finns kvar i deras minne..
2008-08-18

  anits VIP
Underbar vacker dikt
den berör mig mycket
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic