Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha, skriver när jag inte kan sova.......


Nattdansaren

Dansar där månskenet blir turkost,
dansar i regnet
på natten

Dansar med versal
dansar för evigt i
en storm
tyst tyst

Dansar ner för Göteborg's
gator
förbi Seven11
och stjärnor speglar mina ögon

Jag önskar du såg mig
så här vacker

Dansar i mina nötta skor,
sulan är så tunn
att
gatan smeker mina
fötter utan kontakt

Om du ändå såg mig

bara nu




Fri vers av Sandrew
Läst 698 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-08-18 18:38



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
"Jag önskar du såg mig
så här vacker"


attans synd, det där med att vara som vackrast när han/hon inte kan se

godskrivet, jag vill lyfta min hatt
2009-04-19

    Vilhelm Kvist
jag önskar att jag kunde se dig dansa förbi seveneleven!
du skriver riktigt bra när du inte kan sova...
2008-12-26

  Elin F
åh, underbar :) jag ser det framför mig, andas regn - liksom. nädu, denhär gillade jag. skarpt. mycket skarpt.

du är inte så pjåkig själv ;) det finns mycket bra här.
2008-12-10

    ej medlem längre
Najs :D gillade denna (:
2008-10-22

    En klar stjärna
Så vackert du är på natten .....och så fint du dansar om nätterna.... Verkligen bra beskrivet . Jag blev så glad av att läsa den. // Helen
2008-09-10

  HerrGlad
Jättebra skrivet, Får fina bilder i huvudet (:
Bokmärke faktiskt.
2008-08-27

  Il poeta della luna
Den är sprängdfylld av känsla!
Jag gillar dina uttryck som ger texten en skön "leva sig in och känna&se"-känsla och insyn
Uttryck så som
"Jag önskar du såg mig
så här vacker"
*applåd*

Patrik [finns även under namnet "Skrivfeber"]
2008-08-23

  Maria T
Ja visst är du vacker
och du skriver så fint
på natten
2008-08-21

  lyckeli
Du skriver bra när du inte kan sova! Håll dig vaken!
2008-08-21

  Elaine.S VIP
en sån längtan i dessa ord...
"Jag önskar du såg mig
så här vacker"

/gillar känslan av livsglädje
och rörelse och hur "gatan smeker
fötter utan kontakt"
2008-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Du dansar med andra ord i neon...

Gillar skarpt detta med att månskenet blir turkost.

"We´re gonna rock down to Electric Avenue..."

Visst har ni väl ett stråk där som kallas Avenyn?
2008-08-20

  andreawolf
sådan känsla!
och rubriken är helt bäst. andra stycket är allra allra bäst!
2008-08-19

  Frederick
grymt bra.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew