Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förunderligt



Förunderligt
hur ljuset
kunde finna vägen

till den simpla
metafor

som var

mitt

liv...




Övriga genrer av tanto
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-21 10:21



Bookmark and Share


  Mats L.
Härligt skrivet
2005-07-21

    ej medlem längre
Ahh, undersköna rader...
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

tanto