Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske väntar en bättre värld på mig





Vem vet

kanske väntar

en bättre värld

på mig



Vem vet

kanske

i den världen

ska det bli plats

för Dig och Mig



Vem vet ???




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 558 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-18 22:03



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, vem vet
Kanske det blir vi två

Kram
2008-08-20

  Carola Zettergren
Min pojkvän tyckte den här var fin!!!...jag är lite tråkig för jag tror inte på sådant..
2008-08-20

  Mygg
Vem vet, kanske i denna världen? ;)
2008-08-19

  Havsbris
Vem vet...!?

Om att finns bättre
världen, det vet jag
och vet du!

resten kommer på
köppet, bara du öppnar
dina sinne vännen!

bra att din positiva sida
kommer upp när mer
du behöver ;o)
blir glad för det !!
2008-08-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tja vem vet...
Hoppas det!
***********
2008-08-18

    ej medlem längre
Det är bara att följa med på färden som kallas livet,
låta allt ha sin gång.
Och kanske krydda lite
för att hjälpa ödet på rätt väg.
;-)
2008-08-18

  papessa
kanske det finns en bättre värld, vem vet..........
2008-08-18

  anits VIP
Vem vet? Är det bra att veta
allt om hur vår framtid se ut
det tror inte jag, Han har
stakat ut den så vem vet
Bara Han vet
2008-08-18

    ej medlem längre
Ja vem vet... det är tur att vi inte vet vår framtid.. det håller hoppet vid liv
2008-08-18

  a h de v
ja det är väl klart det väntar en bättre värld på er! det gör det alltid.
2008-08-18

  Quasimodo
Frågande tankar i en stund en plats för nu eller längre fram !!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic