Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar av sanning


Kan inte komma ihåg


vad kärlek luktar


eller hur skratt smakar




Ljuva droppar av sanning

smyger sig aldrig in i vår konversation



Och trots

alla mina rättigheter och friheter



Längtar jag ut




Fri vers av Plumflower
Läst 588 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-24 00:45



Bookmark and Share


  Poesio
goodies:)
2008-11-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Berörande..ord som väcker tanke/B
2008-11-04

  Michaela Dutius
Bedåras av klarheten i dina ord...
2008-10-27

  Mangal VIP
Träffar hårt. Vackert språk.
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower