Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobb, jobb, jobb

Att de där små tråkiga uppgifterna
de där få pappren
de där få ärendena
ska vara så omöjliga att få gjorda!


Önskar jag hade haft skrivbordet
fullt med inspirerande uppgifter
då skulle jag kastat mig över dem
med största iver och entusiasm


Nu bara sitter jag här och glor
håglöst vid min dator
tittar på pappren
väntar på ett tvärdrag
som ska blåsa ut dem genom fönstret




Fri vers av Nic
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-21 13:16



Bookmark and Share


  stella
Trösta dej med att du är inte ensam. Tyvärr går mina fönster inte att öppna...
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic