Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätter lite av min dåliga dag på papper...


Nu är jag lite trött, på mig själv

Byxorna spänner

Kaffet bränner

Smakar skit

I min mun

Gud, gjorde du det här med flit?

Så ful

Att jag vill gråta

När jag ser mig i spegeln

Axlarna värker

Det ingen annan märker

Vill jag spy av nu

Ute samma förbannade regn

Rinner ner

Som pisset från mitt huvud

Ögon röda o smala

Huvudvärken slutar inte mala

Varför kan inte denna dag vara över redan?

Härligt att vara kvinna

Att allt skit övervinna

På sätt eller annat

Idag tror jag att allt är förbannat

Jag får väl ta en kaffe

Eller två

För att nästa morgon

En bättre dager nå




Övriga genrer av merasera
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-19 10:26



Bookmark and Share


  lyckeli
Ett djupt andetag, ett leende, en ny titt i spegel! Du är inte ful!
Sträck på dig, du är kvinna! Minsann ngt att vara stolt över i en galen, mansdominerad värld!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

merasera