Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat porslin

Tusen och åter tusen bitar
Livet ter sig nu uti oändliga flikar

Hittar inte limmet att laga
Måste ta emot hjälp att staga

Slår sönder lite till
Kan inte bara sitta still

Armar som räcks
Grenen som knäcks

Tiden är nu inne att finna
Att leva livet och inte försvinna




Fri vers av Jimmy:n
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-19 13:42



Bookmark and Share


  Tina-sol
Sorglig och hoppfull, samtidigt. "Oändliga flikar...", förstår känslan precis.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n