Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal om livslust

 

oj vilket

STORT ORD

äh jag får

nog ändra det

till

livsmod

med lite glädje i

jamen då är det ju

livslust

sa min kloka vän

 

fast så mycket till lust

är det väl inte

att enbart

hålla sig

ovanför

vattenytan

nähä sa väninnan

vad är det då -

är det olust

är det lustbrist

 

då är väl

livslust då

i alla fall

lite lite

grand

 

min kluriga väninna log

så förnöjt




Prosa (Prosapoesi) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-19 15:49



Bookmark and Share


  jardan
Vilket samtal, vilken fin text, gläds med dej att ha en sån vän
2008-08-20

  Karl-Bo Lundstedt VIP
härligt underbart
med såna vänner
som öppnar våra
ögon för det subtila..
härligt skrivet..
applåder!!!
kb
2008-08-19

  Regular
Klurigt det där....men bra skrivet!
2008-08-19

  Kalle.O
Vilken härlig väninna sen..
Texten gör mig glad!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP