Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har levt

 

vårdade minnen

brev 

kära påminnelser

från

tid som flytt

 

efter mig kommer ingen
och plötsligt ekade
det så ödsligt
i mitt hus

 

e f t e r   m i g   k o m m e r   i n g e n

 

då kan jag ju lika gärna
göra mig av med allt
tänker den ena
hjärnhalvan
och den
andra

 

säger mig att så

så länge alla

minnen är

kvar 

vet

jag

att jag

har levt 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-19 18:40



Bookmark and Share


  Regular
Lyssna på rätt halva min vän, ty den visar på inte bara att du har levt utan också att det som var fortfarande lever i dig...låt detta bli den kraft som lyfter dig fram emot nya dagar
2008-08-20

    Melona
skriver under på rics kommentar, han är klok den där ...
och visst, båda synsätten fungerar att leva efter och med
det har du så rätt i...

men svårt att välja, det är vackert att minnas det som varit och bevisen på det kan hjälpa emellanåt, men också göra ont.

Fint ulla, respekt!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP