Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland. Bara går det inte.

Ljudet av papper som rivs itu
ekar i natten
spräcker tystnaden
fyller luften

Pennan som knappt har något bläck kvar
far fram och tillbaka över randiga sidor
fram och tillbaka
skriver och stryker över
ändrar och börjar om

och så ljudet av papper som rivs itu.




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 13:30



Bookmark and Share


  julia.s
känner igen känslan.
du sätter verkligen ord på det där man känner när man vill skriva men det bara går inte.
så rätt, så rätt!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken