Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Status quo

Samma spår,
rörelse viljan kvarstår.
nu tid styrs av då tid,
framtiden i paradoxarnas
styre.

Aspekter av spektrat
målar upp brutalt
om odefinerat
verklighet.




Fri vers av Syrak
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrak