Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Tacksamhet

 

han drog tre suckar

så var han borta

ur tiden

 

min älskade skulle aldrig vakna mer

 

vi hade inget oklart

inga osagda ord

kärleken levde

 

vi hade tränat på att huka oss under vårt öde

 

om två månader

har han varit död

i tre år

 

ändå växer min kärlek till honom för varje dag

 

jag förundras

men är så tacksam över

att han är med mig i mitt liv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-20 16:18



Bookmark and Share


    wildrosen
såå vackert....om sann kärlek och fantastisk bild.
2008-08-21

  Regular
Vacker om närheten som ändå kan finnas kvar bortom livets gränser.
Applåd
Respekt
Beundran
2008-08-21

  Michaela Dutius
Ja du kan aldrig förlora honom- du har varit med om honom
2008-08-20

  Yvonne
Vackert skrivet om den sanna kärleken som är så få förunnad att få uppleva. Och fantastiskt vackert foto.
2008-08-20

  Ilona _L
Det är verkligen en gåva du fått.
Att ha känt denna man och er kärlek till varandra!

Så fint skrivet!
2008-08-20

  * Ammi *
ja våra saknade finns ALLTID med oss i värme och kärlek! Även om de är borta .. så lever de kvar ... inom!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP