Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levebröd och skådespel

 

det är något lurt med den här skogen;

unket här, hon tänker -

hon kunde tänka sig

törnrosorna låta slå ut;

 

klockan ringer

tar dräkten

till jobbet

har inte tid




Fri vers av Elin S
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-12 10:16



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
hur du får ett helt begrepp fångat i så få ord..det är ett konststycke..bra och bäst.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S