Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll med min fyraårings tankar.


Mamma, jag vill inte DÖ!”

Snälla ungen min!!
Vad ska jag svara dig…!!

Jag kommer vara med dig.
Alltid.
Det finns änglar som ser oss.
Och vakar över dig och mig.
Det finns en själ i dig som är du.
I evighet.
Min mormor väntar.
Din farfar Gustaf.
Alla de som vi saknar.
De väntar på oss.
De hjälper oss rätt.
Ständigt.
Lilla ungen min!
Livet är så.

Jag vill inte svara dig
Att jag inte vet.
Att kanske är det så att det är tomt.
Sen.
Att livets slut är så.

...

“Mamma, jag vill inte DÖ!
Mamma, är man i kistan hela tiden??
Mamma, jag kommer längta efter dig när jag är DÖÖÖ!!!”

Min unge…!




Du lugnar dig. Du kommer från dina mörka tankar.
Du säger:
“Mamma, det finns en prinsessa i det här rummet.”

..

…om inte himlen finns.
Kommer jag att skapa den!
Till dig.
Alltid.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-20 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svåra frågor när ens fyraåring börjar ana att livet inte är ändlöst, men man svarar så gott man kan och kramar om sin älskling.
2012-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Himlen finns.
Det gäller att se till att man hamnar där.

När jag var barn - och även som vuxen - var jag väldigt rädd för döden.
Det har Jesus befriat mig från.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP