Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smart liten kille



Snart är dagen här, då vår son ska sluta med napp

Vi har pratat och förbrett oss och honom länge, länge
Och planerat följande:
Vi ska åka till "tutteträdet"
Klä en fin liten gran med alla hans nappar
ta ett foto på den vackra "julgranen"
och sen sända fotot till Tomten tillsammans med önskelista ang.
julklappar, bara för att han varit sååå duktig...

Han har tänkt noga på vad han ska önska sig
kritor, bilar osv

Idag sken han som en sol, när han kom på
HAN KUNDE JU ÖNSKA SIG NYA NAPPAR!




Övriga genrer av Therés
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 22:16



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ler åt denna historia..
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!