Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och ta mig från ensamheten






Kom

och

knacka på min dörr igen


Jag lovar


Denna gången

ska jag öppna

och

jag följer Dig

till

evigheten


Jag lovar det


Kom

och ta mig

från

ensamheten




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 504 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-08-21 12:43



Bookmark and Share


  Havsbris
ojoj

jag missade den,
men wow...

det är underbart
skriven, som alla,
med äkta och levande
känslor, din unik stil
att skriva fastnar
och bra att man kan
se utveckling från
mörkret till ljuset!

Rätt väg, kör hårt
glöm inte att ensamhet
finns mycket i hjärnan...!!
;o)
2008-08-21

  Elaine.S VIP
Beroende på vem som knackar på dörren så kan den här tolkas
på fler sätt..oavsett vilket så känns ensamheten...
2008-08-21

    ej medlem längre
Att vara utanför är människans största rädsla tror jag... Ingen vill vara ensam i den betydelsen... Din dikt fångar detta fint..
2008-08-21

  Nasrin
Längtan, Tvåsamhet!
vackert!!!!
2008-08-21

  Gunilla Karlsson
Tänk om det vore så enkelt....
2008-08-21

  papessa
känner igen din ensamhet
2008-08-21

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Ord av vädjan, sorg och längtan. Fint, tycker vännen Fredrik
2008-08-21

  Ronny Berk
så väl förmedlar den texten känslan av den trofastheta längtans vädjan... ja...
2008-08-21

  friheten
Så mkt längtan efter att slippa enssamheten.
2008-08-21

    Ken Cassel
Okej
Jag kommer
Jag ska bara köra fram bilen

*Ler sött*
2008-08-21

    Lindizz
stark känslofylld längtan om att komma bort från ensamheten.
2008-08-21

  Quasimodo
Mycket längtan här som knackar på !!!
2008-08-21

  Hildegun Relefors
Du har skrivit precis så som min dag är i dag!
2008-08-21

  anits VIP
Så känslofyllt skrivet om längtan
ut ur ensamheten
fint skrivit
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic