Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna kvar

 

kroppsvärken

försöker golva mig

jag vägrar

 

vägrar ge mig

mentaliserar

styrka

 

intala mig

gå inte in i mörkret

stanna kvar stanna

 

kvar

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-21 15:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
" genom stillhet och förtröstan varden I starka". Psalt. 30:15
2008-08-25

  * Ammi *
samma här .. JAG VÄGRAR! tog min fötter och gick ut i flera timmar och sa högt, här är det jag som bestämmer!!
Och helt plötsligt trängde sig solen fram!!
men det blir väl fotbad nu kan tänkas
kram
2008-08-21

  Ronny Berk
berörande text som väl förmedlar känslan av styrka och framtidstro... ja...
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP