Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda





Blunda

och

räkna till 100



Det är tillräckligt



Jag försöker att gå

utan att skada




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-21 18:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodigt, men att blunda
löser man problemen då?
Jag vet inte, men tror inte
det
2008-08-24

  Havsbris
håller med -molspanare-
;o)
precis vad jag tänkte
typ!

att blunda löser inte
problem, inte även
när man vill drömma
att någon finns, om
spåret bara är i vår
hjärnan
kroppen eller själen!

Mirakler händer,
å andra sidan, slutligen ;o)
2008-08-21

    ej medlem längre
Jag känner diktarens avsikt... att gå utan att skada... men är det möjligt? Att blunda och sedan se att personen är borta... utan att det gör ont. "Att skiljas är att dö en smula"
2008-08-21

    Ken Cassel
någon

Räkna till hundra
Det är bara att ta till att blunda

Kramar till dig ifrån mig
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic