Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är ingen poet. men vill så gärna skriva.


Oj

mitt barn är bäst.
hon skriver som en riktig poet.
det kan jag aldrig bli.
men än knäcker jag i att snacka mest ;-)




Övriga genrer av Annape
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-08-21 22:10



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
oj;)
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Annape

Senast publicerade
Vad spännande
Oj
* Se alla