Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker ibland på forna morgnar




på forna dagar

på forna ställen



men



Jag kan inte komma tillbaka

till de glada dagarna



Jag kan inte komma DIT

inte ens en stund



för att



Livet är en enkelriktad väg



men



Det finns så många

fina dagar och stunder

som jag vill

för alltid

tillbaka till




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 391 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-21 22:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodigt och sorgligt att läsa
men jag tror eller har lärt mig
att se framåt mot nya möjligheter
försök det är kanske ett steg att
börja med
2008-08-24

  Teresia Ridell
Nej tyvärr är det så.tillbaka kommer vi aldrig men vi får hoppas o tro att nya fina stunder kommer. Nya minnen, inte som de gamla, annorlunda..men kanske minst lika underbara !!
Tänker liksom du..o blir smått tokig ibland...
2008-08-22

  Johan Bergstjärna VIP
Ja, livet kan kännas enkelriktat... men det är en process som pågår hela tiden... och följer vi ljuset i vårt eget och andras hjärtan... så tillhandahåller vi så småningom nycklar att låsa upp bommarna för vägen... och så tar livet ny fart....
2008-08-21

  Lejonhjärtas poesi
Livet är enkelriktat och vägvalen är närmast obegränsade, vägen är enkelriktad framåt, vi kan dock stanna upp och vi kan gå vidare och dubbelriktad blir vägen med minnet som för oss tillbaka i vår egen tidsresa. Nya stunder av såväl sorg som kärlek följer på vår fortsatta vandring genom det tillstånd vi kallar livet.
2008-08-21

  Havsbris
Och
du ska hitta mer lyckliga
dagar, låt vara de bra
minnen kvar, de kan bara
värma din inre, inte mer
än det...

Ingen skulle veta vad
kärleken är utan smärtan
men alla vet hur smärtan
är utan kärleken, så
lev med de goda bilder
du har från forna tider,
och se de nya som ska tas
;o)

man går av vägen många
gånger, det är bara så, men
finns alltid någon som tar oss
på rätt linje igen ;o)
kram
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic