Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem lyssnar på en fyraåring?

Du ringde idag med gråten i halsen.

Gråten fick mig att krypa ur.

Ett ögonblick som skrek in i min maktlöshet.

Jag ville ta dig hem! Krama dig! Gömma dig!
Göra dig till bara MIN!

Din pappa låter mig inte göra det.
Men värre är att han inte hör dig.
Han hör inte din upprepade förtvivlan.
Du vill vara hos honom, men inte en evighet.
Du älskar honom, men vill bo hos mig.
Du är bara fyra år och du har fått problemet
som borde vara vårt.
Du försöker beskriva hur du känner det.
Jag försöker föra din talan.

Men vi kör över dig.
…och det kör över mig.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-21 22:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är så synd att barnen alltid kommer i kläm. Vem ska föra deras tala om inte vi gör det. Förstår din maktlöshet. Förhoppningsvis är det bättre nu.
2012-05-26

    resilient
du, jag förstår hur du har det.
2009-05-21

  Fånga dagen
Låt aldrig barnen komma i kläm för er som är föräldrar
jag är frukten av 2 föräldrar som gjorde allt annat men inget för mig
2008-09-12

  genni VIP
Dåååå finns familjerätten som kan hjälpa till, tror det kan behövas här.....
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP