Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där bodde människor som vilar i sin grav







En fridfull lördag

vid ett ödetorp

satt jag


Så många minnen

från min barndom

tog mig fatt


Där bodde människor

som vilar i sin grav


Där bodde

och

dog mina drömmar







Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-22 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Anar en större sorg här än den som alltid följer kring kontemplation kring en ruin..
2019-01-29

  anits VIP
Visst kan man drömma sig tillbaka
det har jag gjort många gånger
Men sluta att drömma et tror jag
inte man ska göra, försök att drömma
goda drömmar om framtiden
2008-08-24

  Smurfan
Ödetorp hade varit skönt..:)
2008-08-22

    Mr.painter
Jättebraaaaaaaa
2008-08-22

  Elaine.S VIP
Tillbakablickar mot en svunnen tid kan väcka många tankar
och minnen...en tid man kan längta tillbaka till ..ett ödetorp har sin historia...
2008-08-22

    ej medlem längre
Sant är att människor och drömmar dör... men lika sant är att nya föds... och nya minnen föds varje sekund. Ödetorpet är en talande bild
2008-08-22

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Torpet som metafor för döda drömmar. Gillar den och har tänkt tanken själv. "Där bodde och dog mina drömmar" Bra, tycker vännen Fredrik
2008-08-22

  Havsbris
hmmm
de sista orden kunde
man leva utan ;o)

så fridsfull och mjuk
till sista sroff, där vänder
från ljuset till mörkret igen,
inte allt är svart och vitt
kvinna!

Glöm, rensa hyllan och
börja på nytt... Drömmar
dör aldrig!!! Om du inte
ger upp om dig...
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP