Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lägger sig väl

 

ord gräns

till hårda

undertoners klang

skär i tinnitusöron

 

det lägger sig väl
äh det lägger sig
och det gör det ju

 

upprepning

metalliskt ljud

skär märg

och ben

 

som när strumpan
har en maska som
fortsätter att löpa

 

nästa gång

vaksamheten

stör kontakten

signaler signalerar

 

innersta kärnan vill något annat än

 

 

fortplantande
sprickor
krackelera

 

livet

 


 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-22 10:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen detta så väl beskrivet.
Bokmärke.
2008-08-25

  Michaela Dutius
Mycket vackert beskrivning av något outhärdligt
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP